Sunday, May 13, 2012

SAYA BANGGA DENGAN SCYA


Konbanwa

As salam semua. Hari ini adalah hari Ibu. Tapi bagi yutaka, hari-hari adalah hari Ibu. Kerana setiap hari, yutaka akan cuba membahagiakan ibu yutaka sendiri. Tetapi sebenarnya Hari Ibu ini bisa membuatkan para ibu ceria kerana masih lagi dihargai oleh anak-anaknya. Yutaka memang sangat menghargai jasa ibu yutaka. 

Ucapan SELAMAT HARI IBU itu telah dilafazkan untuk ibu yutaka. Walaupun hanya sebaris ayat. Masih mampu membuatkan ibu yutaka gembira. Hadiah akan yutaka berikan sepanjang hayat yutaka iaitu kasih sayang sepenuh hati untuk ibu yutaka. Hadiah material akan diusahakan sebagai kenang kenangan. Tetapi kena tunggu gaji la jawabnya. Sebab sekarang ini tengah bulan, duit ada sedikit lari. hehehe


Walaupun begitu, di hari indah ini, yutaka bangga dengan seorang gadis yang bernama SCYA. Dia dengan rela hati mengambil hati ibu yutaka. Dia memang terbaik setakat ini. Jika hendak menambat hati yutaka, sila lah tawan hati ibu yutaka dahulu. Jikalau bakal isteri yutaka bisa menawan hati ibu yutaka, Insya Allah yutaka tidak akan menggatal memandang wanita lain.

Yutaka hanya perlukan seorang isteri yang bisa menjadi menantu yang solehah kepada ibu yutaka. Ini kerana, yutaka sangat sayangkan ibu yutaka. Itulah satu-satu harta berharga dalam hidup yutaka. Tanggungjawab yutaka ke atas ibu yutaka sampai bila-bila. Dan yutaka juga akan berusaha menjadi menantu yang baik kepada ibu mertua yutaka sendiri. 

Setiap hari yutaka berdoa, agar ibu yutaka akan mendapat menantu yang baik (isteri yutaka). Kerana yutaka ingin menantu kepada ibu yutaka boleh menjadi kawan yang terbaik untuk ibu yutaka. Apa pun terima kasih kepada ucapan Happy Mother's Day dari SCYA untuk ibu yutaka. Anda sememangnya ada ciri menantu yang terbaik. Insya Allah.2 comments:

Ryu on ahsfantasy24.com said...

good..
cari isteri yang menyenangkan hati kita
dan kedua-dua ibu bapa kita :)

yutaka said...

Insya Allah .. yang penting bersedialah menjadi seorang muslim dan muslimah yang sejati ..